SURF FOTO EXPOSITIE


Tijdens het Dutch Surffestival presenteren de Scheveningse fotograven, Irene Verbaan, Sebastiaan Heitkamp en Jop Hermans een unieke selectie van hun werk. De makers, met ieder een bijzonder oog voor het vastleggen van de surfcultuur en natuur kennen we natuurlijk van hun goed bekeken en gevolgde social mediakanalen:  surf.art, irene.verbaan.photography en jophermans.photography. Tijdens het Dutch Surffestival exposeren zij hun fotowerk van verschillende formaten op een unieke plek in het Beach Stadium.

 

Over de makers:

 

Sebastiaan Heitkamp: surfer en zee fotograaf maakt met zijn surf.art diverse werken. Met een scherp oog voor compositie en zijn bekende golf “barrel” fotografie genomen vanuit zee, laat hij de zee zien in zijn pure kracht.

Irene Verbaan: met haar blote voeten in het zand, dichtbij zee en haar kleur elementen, weet Irene met haar fotografie steeds weer een kijk te geven die je even verrassend stil laten staan.

Jop Hermans: surfer en fotograaf van het zeelandschap weet met zijn fotografie de pure sereniteit te vinden. Zijn prachtige overzichten laten je de rust ervaren van de zee zoals je die maar weinig ziet.

 

De expositie is te zien van zaterdag 16-10 tot en met zaterdag 23-10 tussen 10.00 en 15.00 uur, vrij te bezoeken door je aan te melden op locatie.