Clinics

In de week van 16 t/m 24 oktober 2021 wordt het Dutch Surffestival georganiseerd.
Tijdens het Dutch Surffestival worden de volgende clinics georganiseerd:

Windsurf Clinic: Windsurfen op Zee Met Jordy Vonk

Wil jij meedoen aan de funrace op zee, maar kun je nog wel wat tips en tricks gebruiken? Geef je dan op voor de clinic Windsurfen op Zee. Tijdens deze clinic zal Jordy Vonk veel handig tips geven ervaringen delen en je aanwijzingen geven die het windsurfen op zee een stuk makkelijker maken!

 

 

Sup Clinic: Suppen op Zee Met Daan Meily

Wil jij meedoen aan de funrace op zee, maar kun je nog wel wat tips en tricks gebruiken? geef je dan op voor deze supclinic; Suppen op Zee. Tijdens deze clinic zal Daan Meily veel handig tips geven ervaringen delen en je aanwijzingen geven die het windsurfen op zee een stuk makkelijker maken!

 

SURF FIT Training met Sara Wennekes

In haar Road to Gold voor Parijs 2024 maakt Sara Wennekes graag tijd om jou te helpen fit te worden, zijn of te blijven op een leuke en uitdagende manier. Tijdens deze SURF FIT Training ga je met Surftalent Sara terug naar de basis. Een uitdagende, full body training, geschikt voor elk niveau met de focus op core, stabiliteit en mobiliteit. Je ontwikkelt in deze training meer gevoel voor je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je jouw balans beter kunt houden, natuurlijk een groot voordeel op een surfboard maar ook in het dagelijks leven.

 

 

Surf Strenght Training met Annelinde Horsman

Fanatiek surfen en fysieke training gaan hand in hand, niet alleen voor surf performance maar ook voor het voorkomen van blessures. De training wordt gegeven door Annelinde Horsman van North Sea Surf Trainer. In de training maak je mee wat belangrijke training prikkels zijn voor surfers zoals explosiviteit, stabiliteit en mobiliteit. Maar ook zal Annelinde als competitieve prone peddelen je veel leren over de surf peddel slag, zodat je deze technieken direct in het water kan gaan toepassen.

 

Surf Beach Wolf & Flow By WolfGym

De Wolf Gym staat bekend om zijn pittige, maar vooral leuke workouts op het strand. Speciaal voor het Surf Festival heeft Jamel, eigenaar en hoofdtrainer, een speciale training samengesteld waarbij de principes uit de populairste lessen worden gecombineerd: Beach Wolf & Flow. Een uitdagende training waarbij je werkt aan kracht, conditie en flexibiliteit. Op handen en voeten, werkend met je eigen lichaamsgewicht,  flowend van de ene naar andere beweging. Let’s go!