Doe mee

Op zaterdag 16 oktober trappen we af met een fun windsurfwedstrijd. De wedstrijd wordt gehouden tussen de haven en de pier. De weersomstandigheden, de golven en de windrichting, bepalen hoe de baan komt te liggen en hoe de wedstrijd precies wordt ingevuld. Hierbij wordt rekening gehouden met het niveau van de verschillende deelnemers De materiaalkeuze is vrij. De wedstrijd zal begeleid worden door de reddingsbrigade van Den Haag. Mochten de omstandigheden niet goed genoeg zijn dan wordt woensdag 20 oktober gebruikt als back-up voor deze wedstrijd (je kunt zelf aangeven of je wel of niet aanwezig kunt zijn bij de back up datum). Na de race hebbe we rondom het beachstadium ook nog een mooi avond programma, met bandjes een dj, lekker eten en drinken!

We starten de skippersmeeting van de wedstrijd om 12:00.

previous arrow
next arrow
Slider

Voor degene die weinig of nog niet op zee hebben gevaren is er voorafgaande aan deze wedstrijd een clinic windsurfen op zee met Jordy Vonk. In twee uur tijd zal hij je alles vertellen en laten zien over het windsurfen op zee. Daarna kun je zelf meedoen aan de race en het opnemen tegen Jordy.

Parkeren kan het best op de parkeerplaats Noordelijkhaven hoofd. Dit is achter het beachstadium, waar ook de registratie zal plaats vinden. Hier kun je de surftrailer afkoppelen en deze kunnen wij het strand oprijden voor degene die dat willen.