Doe mee

Zondag 17 oktober is er een leuke Sup Funrace waaraan iedereen mee kan doen! Doe je mee voor de overwinning? Of puur voor de fun,…. dat maakt ons niet uit, iedereen is welkom. De deelnemers die mee willen doen aan de wedstrijd zullen starten op het strand, gaan vervolgens door de branding en zullen daar een boei ronden om weer terug naar het strand te gaan. Op het strand zullen zij een vlag ronden om vervolgens weer door de branding te gaan en dan richting de pier. Bij de pier wordt weer een boei gerond om daarna weer terug richting het havenhoofd te komen. De wedstrijd deelnemers zullen hier weer een extra lus door de branding doen om vervolgens op het strand te finishen. De recreanten doen het zelfde parcours alleen hoeven de extra lussen door de branding niet te doen.

Slider

Voor de deelnemers die nog niet zo zeker zijn op zee, of die ├╝berhaupt nog niet op zee hebben gesupt kunnen zich ook aanmelden voor de Sup Clinic met Daan Meily.

”Tijdens de clinic leg ik uit wat de verschillen zijn tussen suppen op vlak water en op zee, denk hierbij aan stroming, wind en golven. Daarbij leg ik uit hoe je hiermee om kunt gaan zodat je veilig en met plezier de zee op kunt. Vooral de golven maken het suppen op zee anders dan op vlak water, daarom gaan we hier dieper op in met tips voor de beste techniek om door de branding heen te komen. Natuurlijk is er tijdens de clinic ook tijd voor vragen over het suppen in een wedstrijd of keuze van materiaal” aldus Daan Meily.

Inschrijven

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens