Het NK Windsurfen bestaat in 2020 uit twee stops en zal ook tijdens het Surffestival Lelystad (24 & 25 oktober) van start gaan. De datum en locatie voor de tweede stop wordt later bekend gemaakt. De overall winnaar over deze twee wedstrijden zal gehuldigd worden tot Nederlands Kampioen. In 2019 waren het Ingmar Daldorf, Esther de Geus en Jacob Kooij (jeugd) de sterkste en mogen zich Nederlands Kampioen Windsurf Slalom noemen. Wie gaat er in 2020 met de titel vandoor? Het belooft in ieder geval weer een spannende strijd te worden.

Wedstrijdinformatie

Er is een officiƫle titel Nederlands Kampioen te verkrijgen voor Heren, Dames en Jeugd na afloop van de twee stops.

Mochten de omstandigheden niet gunstig genoeg zijn om te kunnen slalommen, dan wordt er overgestapt op foilen. Dit is geen onderdeel van het Nederlands Kampioenschap en zal dus niet van invloed zijn op de ranking.

Data & locaties

24 & 25 oktober Lelystad – Houtribsluizen (Markerwaarddijk, Lelystad)

Inschrijven

Om zeker te zijn van deelname is het verstandig om vooraf in te schrijven en te betalen.

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens

Als je je inschrijft voor het NK Windsurf Slalom 2020 ga je ermee akkoord met de voorwaarden en dat je naam op de deelnemerslijst op de website gepubliceerd wordt.