Een altijd spectaculaire wedstrijd is het NK Kiteboard Freestyle met haar gave sprongen, tricks en turns. Zowel voor de toeschouwers als voor de deelnemers is het een spannende wedstrijd. Ook dit jaar is er weer een officiële titel Nederlands Kampioen te vergeven. Huidige titeldragers zijn Stijn Mul en Pippa van Iersel.
De eerste afroep van het NK wordt gehouden tijdens het Surffestival Lelystad. Mochten de omstandigheden niet goed genoeg zijn voor het NK Freestyle, dan wordt er gekozen voor een foil wedstrijd.

Wedstrijdinformatie

Er is een officiële titel te verkrijgen voor Heren en Dames. 

Mochten de omstandigheden niet gunstig genoeg zijn om te kunnen starten met het NK Kiteboard Freestyle dan wordt er overgestapt op foilen. De wedstrijd voor de NK titel wordt dan uitgesteld naar een volgend wachtweekend.

Data & locaties

24 & 25 oktober Lelystad – Houtribsluizen (Markerwaarddijk, Lelystad)
Overige afroepdata zijn nog in ontwikkeling.

Inschrijven

Dit is een voorinschrijving. Er zal nu nog geen inschrijfgeld worden berekend, omdat we nooit van te voren kunnen zeggen of het NK Kiteboard Freestyle door gaat. Als het evenement wordt afgeroepen dienen de deelnemers bij de registratie op het evenement het inschrijfgeld te betalen.

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens

Als je je inschrijft voor het NK Kiteboard Freestyle ga je ermee akkoord dat je naam op de deelnemerslijst op de website gepubliceerd wordt. Verder ontvang je via de e-mail informatie over het wel of niet door gaan van het weekeinde.